Ons werk

Strategische en operationele vraagstukken
Wij helpen bedrijven en organisaties bij vraagstukken die niet alledaags zijn. Dat kunnen strategische vragen zijn, over de toekomstige richting. Maar ook operationele vragen, over het verbeteren van de gang van zaken in het bedrijf, waarbij de juiste antwoorden niet voor de hand liggen. Vaak werken we in opdracht van de directie. Maar soms worden we ook gevraagd door aandeelhouders, commissarissen of de bank.

Fusie- en overnameprocessen
Naast strategische en operationele vraagstukken, helpen we in fusie- en overnameprocessen, bij het aankopen en verkopen van bedrijven of bedrijfsonderdelen. Wij zorgen voor het het waarderen van bedrijven, het zoeken naar geschikte kopers of verkopers en procesbegeleiding. En wij arrangeren de financiering van overnames.

Duurzame energie vraagstukken
Bovendien adviseren wij bij vraagstukken op het gebied van duurzame energie. Duurzame energie is een breed en complex begrip. Voor veel mensen is het lastig om het gehele speelveld te overzien. Daarom worden vaak suboptimale beleids- of investeringskeuzes gemaakt. Wij kunnen daarbij assisteren met onze analytische en cijfermatige aanpak. Onze technische achtergrond helpt daarbij. Zodat u optimale keuzes kunt maken.